söndag 19 maj 2013

Å så kom värmen till stan

Nu känner man att sommaren är på intågande på allvar! Långkalsongerna är magasinerade, utemöblerna är på plats och husbilen görs klar för semester 2013! Å så det härliga ljuset är tillbaka, knappt att solen går ner alls, och ljusare blir det för var dag som går:)

I helgen har vi inte gjort speciellt mycket. Ronny har lagt ut sin första brygga ( mig veterligen ) och jag har varit på min första hundutställning! Fullt av urgulliga och mindre gulliga hundar:) Min kusin Sandra ställde ut en av sina hundar.  Tyvärr missade jag när det var deras tur, men det var kul bara att få träffa dem-läääänge sen sist!

Nu ser jag att Sverige fått en (peppar peppar) betryggande ledning mot Schweiz så vågar nog bänka mig vid tv:n igen och se sluttampen. :o

Tack och hej, leverpastej !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar