Om bloggen och oss


I denna blogg kan du följa våra äventyr när vi med, hemmet på hjul, kuskar land och rike runt.

Sverige är fullt av fantastiska smultronställen och vi vill gärna dela med oss av våra favoriter.
Vi bor i ett avlångt land! Åker man söder ut från Malmö, lika långt som det är till Riksgränsen i norr, hamnar man i södra Italien.
Vi har sedan sommaren 2009 tillbringat våra semestrar på Sveriges vägar och vi har sett så otroligt mycket vackert i vårt avlånga land. Vi har verkligen insett varför utländska turister vallfärdar till våra nordliga breddgrader, Sverige är fantastiskt vackert!

Det är inte bara på sommaren som vi är i farten. Husvagnen har varit vårt andra hem även vintertid. Då har den stått  uppställd i Storklinten, en skidanläggning utanför Boden. Där har vi även byggt till en Förgård, eller som man säger söderut, ett spiketält och där är vi i princip varje helg från november till april. Vi kommer även i år stå i Klinten, även om vi nu mer är husbilare, så på något sätt kommer vi stå där med en vagn även i vinter :)


Förutom att vi vill dela med oss av våra äventyr är denna blogg även en resedagbok så våra nära och kära kan hålla sig uppdaterade över var vi håller hus om somrarna/helgerna. Sedan är det klart att det kan slinka in ett och annat vardagsinlägg också, men fokus kommer ligga på camping och campingliv.

Vilka är då vi? Jag som skriver i bloggen är Veronica. Jag är en tidig 80-talist och arbetar till vardags på Telia. Jag är även fackligt engagerad och har en del fackliga uppdrag. Jag tycker om att pyssla och greja, dock har jag väl inte det bästa tålamodet och vill helst att saker ska vara klara igår. Jag är som lyckligast när solen skiner, gräset är grönt och jag har all tid i världen. Vad som gör mej riktigt olycklig vet jag tack och lov inte och hoppas inte jag kommer få veta det heller.
Skulle man med be min sambo beskriva mig med 3 ord skulle nog dessa 3 vara: Snäll, envis och morgontrött

Ronny är min händige sambo. Han är tll yrket skogsarbetare, 2 år äldre än jag. Han tränar mycket, alltifrån fotboll till rullskidor. Är grymt duktig på det mesta som handlar om konstruktion, bygga, meka och fixa till. Och han har tillskillnad från mig ett enormt tålamod!

Tillsammans bor vi i en lägenhet i Sunderbyn, en by utanför Luleå. Vi drömmer om ett hus på landet med stor tomt och stort garage. Men vi har ingen brådska med att besanna denna dröm, vi har det rätt bra som det är

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar