tisdag 16 april 2013

Och så det där vi inte pratar om

Nu börjar våren komma på riktigt! Solen är tillbaka och den värmer ordentligt. Kanske inte idag dock, men det har varit klarblå himmel i flera veckor så kan inte klaga på vädret direkt!
Synd bara att våren är så kort, kommande helg är sista helgen klinten har öppet och har vi tur är spåren åkbara-hoppas!
För var dag som går ser man fler och fler vårtecken. Motorcyklar, joggare och husbilar. De liksom tinar fram en efter en-härligt. 
Ronny har börjat fixa och dona med våran Solifer, han har bland annat monterat luftfjädring så bilen inte blir så baktung. Allt eftersom vi avslutar vintersäsongen i klinten, påbörjar vi sommarsäsongen med Europa i sikte :)

Helgen har spenderats i Klinten, måste ju passa på att suga ut de sista av vintern :)
Schemat har dock styrts en aning av det pågående SM slutspelet! Ser mörkt ut för Luleå, och det var inte de finaste orden i glosboken som flödade i vår förgård på lördagseftermiddagen! I skrivande stund är final nr3 igång, men jag klarar inte av att titta-jag blir alldeles för nervös och arg om det går dåligt, och efter 2 perioder fick jag nog!
Nåja åter till helgen. På söndag fick vi finbesök, svärfar kom förbi och passade på att njuta av sol, kaffe korv och surr :) Mysigt! Efter besöket slog vi igen affären för att hinna hem till hockeyn, och så var det med den saken! ( nog är det väl märkligt hur upprörd man kan bli av ett gäng karlar som jagar en snusdosa på halkigt underlag!?)

Måste ju passa på att avslöja att jag börjat jobba igen! Har legat lite lågt med att berätta ( av olika orsaker) men nu kan jag meddela att jag sadlat om helt och blivit barnskötare i Råneå. Har fått ett vikariat och stortrivs! Länge sedan jag längtat till jobbet- härlig känsla:)

Och så ja det där jag inte vill prata om, ja det där som gör mig arg och irriterad och nervös. Kanske man skulle svälja några valium och slå över på 9:an igen och ta fanskapet med en magspark eller kan det vara så att vinden har vänt.......? Önsketänkande- jag vet

På återseende

Kan vi ha ett bättre tomtläge?!

Vad är en bildserie utan en fjortisvinkel-fick ta om några gånger
tills vi slutade blunda av blixten :)

Inget slår en lunch över öppen eld

Solsidan (eller kaffet) lockar långväga grannarInga kommentarer:

Skicka en kommentar