måndag 19 mars 2012

Underbara dagar i klinten

Nu har våren kommit till stan och man känner verkligen hur man vaknar till liv på alla plan! Det är roligare att stiga upp på mornarna när man blir väckt av solsken. Man har mer energi för träning, ja det är till och med roligare att gå till jobbet om dagarna.

De senaste helgerna har verkligen varit energikickar till tusen. Har varit ena riktiga goväderhelger och man har bara velat vara ute så mycket som möjligt!
Man känner sig grymt lyckligt lottad att få möjligheten att vara i klinten och husvagnen, det är verkligen vårt vintersmultronställe!
Dock måste jag slänga en känga på underhållet av backen! Pistar dom backen med en kratta eller vad är det frågan om?
De senaste helgerna har backkvalitén varit under all kritik, tyvärr. Bortsett från i lördags, då nysnö fallit under natten och backen var helt underbar, har underlaget varit hårt och isigt! I söndags kunde man till och med höra skären från skidor ända bort till husvagnarna! Då är det hårt underlag!
Jag tror att dom är rädd att backen ska smälta bort för fort om dom "ruggar" upp ytan innan dom "plattar" till. Men till vilken nytta är det att ha en backe om den är för dålig att åka i?
Aja, ska sluta gnälla nu. Var inte det jag skulle skriva om. Jag skulle ju skriva om dessa underbara dagar i Klinten, men måste bara berätta om helgens drama först

Det var nämligen så att några ungar, i skymningstimmen, kommer springande och berättar att de sett en björn i pulkabacken. Alltså den pulkabacken som ligger bredvid vår husvagn. Förmodligen såg dessa ungar i syne eller så var det en hund eller något annat djur, MEN ni som känner mej vet hur livrädd jag är för björnar och eventuella möten med dessa monster!
Nu kommer ni inte se mej mer i skidspåren! För finns det en nyvaken ursinnig björn så tänker inte jag riskera att möta monstret. Å Ronny kommer få stryk om han lämnar sopor med matrester utanför husvagnen. För då har vi björnen på fastukvisten, jag lovar!

Nåja, så var det ju det jag egentligen skulle skriva om. Äh en bild säger mer än tusen ord så jag berättar med ett gäng bilder istället :D

Våran gata
Underbara ungar på besök Oscar och Lucas levde livet i pulkabacken 
Grillning i det goa vädret
Pappa, Ronny och Catrine har det rätt gött :)
Idag var det populärt med skidåkning i Klinta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar