söndag 4 mars 2012

Sportlov i klinten

Då var årets sportlovsvecka för Lulebor och Bodensare över för denna gång. Å vilket kalasväder det varit hela veckan. Lite bittert att man varit fast på jobbet och inte kunnat njuta i govädret, men vi fick iallafall en långhelg. Jag var ledig fredag å Ronny lyxade till det med ledigt från torsdag.

Fredagen bestod för min del av utemys i läsida (de blåste på rätt bra så jag lät skidorna ligga) Men rastlös som jag är så orkade jag inte sitta still speciellt länge, jag blev tvungen att dra igång nått projekt. Det resulterade i en grillplats, men eldstad och sittplatser. Jag använde överblivet virke och lecablock. Blev väl inte den snyggaste grillplatsen i kommunen, men den duger alldeles lagom!


Allt man kan önska sig en ledig
solig dag i mars :)

Grillplatsen
               


Fullbokad restaurang resulterade i pizzakalajs hos Peder och Madde. Nästan 3 familjepizzor senare låg vi mer eller mindre utslagna i deras förgård-men gott var det :)
Bastu på detta och sedan åkte den beryktade kortblandaren fram och kampen var i fullgång! Vi är inte nådiga mot varandra när kortleken åker fram.
Uttrycket  "Jag älskar dig nästan varje dag" får en förklaring när vi samlas runt kortblandaren- man kan utan att överdriva säga att vi alla är MER eller mindre värdelösa förlorare ;)

Lördagen var än mer underbar, nästan vindstilla, några plusgrader och strålande sol! Det blev några åk i backen för mej, Ronny åkte lite han med och hann även med skoterproving-jag kan bara gissa att 16 åringen i gubben kom fram och lät skojtern visa vad den gick för!
Lördagen avslutades med 80 års kalas inne i stan, med mat teater och skoj och skratt-min älskade farmor är jubilaren <3
Vilken toppendag!

Söndag idag och vasaloppet har avverkats framför tvn. Ronny har varit på fotboll och jag har haft finbesök här hemma av Catrine och Oscar. Köttfärsen står nu på tining och i skrivande stund kommer jag på att det är på sin tid att börja tillaga den!

Hörs å syns
/
32:an

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar