tisdag 15 november 2011

Det står inte still i klinten!

Det är bara det att jag varit befriad från byggarbete de två senaste helgerna och Ronny är inte någon direkt papparazi, utan har all fokus på bygget. Därför har det inte blivit någon vidare uppdatering på ett tag.

Men det betyder inte att det inte hänt grejer när gubben fått husera själv i husvagnen, nej tvärtom....tror han får mer gjort när han fått pyssla själv, än när jag varit där och lagt mej i och funderat och dividerat :P

Vet ännu inte hur det blir i helgen, om vädret tillåter bygge eller om det blir en helg på hemmaplan.
Men som jag längtar tills vi (jag) får börja med inredningen! Då kommer jag i mitt rätta element :) Lull lull är som mer min grej än att stå ute i regn å snålblåst med hammare i handen.
Det är förvisso en bit kvar innan man kan börja med finliret, men det är aldrig för tidigt att börja fundera och möblera i tanken

Uppdaterar bättre när det finns nånting bättre att uppdatera med :D

Cheers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar