onsdag 26 oktober 2011

Nu är vi på plats på vår nya plats :)

Det har varit fattigt med uppdateringar på sistone, men det beror helt enkelt på att det inte hänt så mycket på byggfronten de senaste veckorna.
Vi har iallafall fått förgården flyttad till den nya platsen. Inför flytten hade gubben noga placerat ut betongplintar (som förgården ska stå på) fyllt upp med grus och fått dem i perfekt nivå. Vattenpassat in i minsta detalj. Dagen efter skulle vi köra upp ett släp med grejer och gissa vilken syn vi möts av när vi kommer fram?
Plintarna är borta! Traktorsnubben hade alltså kört bort de plintar  som gubben så noggrant ställt in! Förmodligen så trodde han att de tillhörde den förgård som stått på platsen tidigare, men hojja, visste inte om man skulle skratta eller gråta!

Nåja, helgen därpå var vår förgård på plats och  vi kunde sätta igång. Jag kapade upp all panel, men när vi skulle spika upp den så var det fel på kopplingen till spikpistolen. Ingen fara tänkte vi, vi har ju hammare och spik........Meeeeen då kom regnet och det var bara att packa undan alla verktyg och virke
Man kan väl inte direkt påstå att vi haft vidare flyt i vårt bygge, men nu i helgen fick vi mycket gjort och förhoppningsvis flyter det på bättre framöver. Nu är i allafall utsidan mer eller mindre färdig och vi är inte längre beroende av vädret- Sköööönt!


Det ser lite rörigt ut nu -men det är väl så det ska va :)                       
Ytterpanelen är på plats och fönster isolerad Snön har för 1 dag eller så besökt klinten.
Så här ser det ut med ett "förtält i trä" ut
för alla sörlänningar som undrar                                                    Inga kommentarer:

Skicka en kommentar