söndag 4 december 2011

Nu börjar det se riktigt fint ut

Nu äntligen kan jag stå på min bro, med en vit näsduk i min hand och vinka av min man när han ska ut på hårt arbete-vi har fått bron på plats!
Det har hänt en hel del sedan sista uppdateringen.

Vi har som sagt fått bron på plats och dockat in husvagnen. Utvändigt är det bara underspikningen kvar och invändigt har vi börjat med tak och vägg isoleringen!

Nästa helg får guppen välkommen förstärkning av två goa' gubbar och då tänkte jag ta å passa på att umgås med den ene goa gubbens tant- Marita. Vi får väl se vad vi hittar på, men jag kan tänka mej att gubbarna helst jobbar i trekant så jag tror inte dom har något emot att vi avdunstar ett tag å inte lägger oss i allt för mycket...
Det är ju jättelängesen vi sågs, så ser fram emot helgen oavsett om vi blir banlysta från bygget eller  inte (man kan ju alltid hoppas att de vill bli av med oss) så vi kan ägna oss åt tjejgrejer :)

Som sagt det börjar hända grejer ska ni veta. Kolla bilderna nedanför så förstår ni vad jag menar







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar