fredag 9 juli 2010

Vi vandrar oss sakta men säkert uppåt

Lämnade Tylösand bakom oss med ett belåtet leende på läpparna, vilket fantastiskt ställe! Kan varmt rekommendera detta till alla som ska eller funderar på att åka till västkusten! Det var inget speciellt som man kan ta på, vi klickade helt enkelt med hela atmosfären. Måste upplevas för att förstås!

Nu har vi tagit oss till Torsby, via Karlstad, Trollhättan och sovstopp i Sunne. Slocknade till duggregn och vaknade upp mitt i ett solsken!

Frihet- Sommarsverige är underbart

När vi pausade i Trollhättan fick vi beskåda en broöppning och ett fartyg som åkte alldeles bredvid oss på väg under bron. Ganska häftigt att se faktist- Dom är rätt stora!

Idag har vi varit inne i Torsby och strosat lite, varit kanonväder man har nästan klagat :) Har även kollat in skidtunneln som vi ska testa på i morgon-coolt att åka skidor mitt i sommarn. Banan är bara 1,3 km, men alldeles lagom för mig.
Åt middag inne i Torsby på en grekisk restaurang. Sedan har vi varit på en motinsrunda, jag på cykel å gubben sprang. En lagom avslutning på en kanon dag!

Se upp i backen, tre hål i nacken!

Piis
/VK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar