lördag 10 juli 2010

Topptemp 31°C Bottentemp -4°C

Idag har varit kontrasternas dag. Vaknade till duggregn och vind. När vi väl tagit beslutet att lämna Torsby, smällde det till och blev kokhett!
Stod dock fast vid beslutet och bestämde oss för Örebro och Gustavsvik camping. Men vi kunde ju inte lämna Torsby utan att passera den berömda skidtunneln. Så sagt och gjort, vi checkade ut från campingen och checkade in i skidtunneln :)

I full skidmundering stakade jag mej genom den 1,3 km långa (korta) banan. Det var backigt, fick vi veta, av instruktören, och jag klarade dem gallant. Alla utom den sista! Den var inte bara brant utan även mitt i en lång kurva, som jag spårade ur i totalt och hamnade i V-stil med näsan i backen....tur att ingen såg mej.
Blev bara ett varv för min del, fick en fin bula på knät som souvernir iallafall.

Gubben körde på några varv och fick nog ihop en mil nästan, utan incidenter, vad jag vet iaf.


 
Efter en lång och härlig dusch ( rena lyxen att ha rejält tryck i duschen) satte vi oss i bilen och började köra ner mot Örebro. Stannade för matpaus utan för Kristinehamn.
Vi kom fram till Gustavsvik camping lite drygt efter 21 och har nu varit på en cykeltur in till centrum, som var fullt av liv, en lördagkväll, i motsats till Torsby där det var rätt folktomt till och med vid middagstid. Inget dåligt att säga om Torsby, det var mysigt och fint på campingen. Men vi blev lite för rastlösa, och ville ha lite mer puls.

Hoppas vi får en lika varm och härlig Söndag så som större delen av lördagen varit

Over and out

/vk


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar