onsdag 7 juli 2010

Skräckens färd!

Kommer till det senare, men först ska jag meddela att vi nu checkat av ännu en punkt på Svenssonlistan. Vi har avklarat en dag i Ullared och på Gekås! Folk överallt, ungar, galna reajägare, reajägarnas buttra gubbar, å så en jäkla massa annat folk. För att behålla husfriden så delade vi upp oss och trängdes bland galgar och armbågar på varsitt håll. Gubbens filosofi löd "jag ska inte handla nånting" Men när vi möttes med varsin gul påse utanför, kunde jag konstatera att inte var min så mkt mer välfylld än hans. Så blev det med den nollvisionen :P
Fick min intjänade mjukglass också innan det blev hemfärd.


Grillade karré, packade bort förtältet och såg lite fotboll ( VIVA ESPANA ). Kvällen har rundats av med en riktig skräckfärd på 7,2 km! Jag på cykel och gubben på rullskidor. Hans premiärtur, på obelyst cykelväg, gick bra med det är nog inte det lättaste att lära sej. Än mindre med en tjej som åker bakom och säger " Hojja, inte så fort! Det är så mörkt ju!" var 3:e sekund. Men hojja jag hade i tankarna hela färden "Hur f-n ska jag kunna köra med husvagnen om gubben bryter benet"

Aja det gick ju bra och jag tror han kommer bli en fena på rullisarna :)

Nu ska det vikas kläder å sen är det nattinatti

Hasta Luego

/VK

Sista natten här i Tylösand, i morgon bär det av till Strömstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar