tisdag 6 juli 2010

Joggingskorna på och mys i Halmstad

Det blev inget Ullared idag, blir i morgon om jag lovar gubben att jag ska stiga upp först och i tid! Han menar att jag ligger i sängen på tok för länge, men varför ska jag stiga upp om han ändå ska ut och springa och efteråt duscha, då kan ju jag ligga och snooza minst en timma till jö:) Anyhow så ska jag banne mej vara först upp i morgon, för vi SKA till Ullared, bara för att ha det gjort som sagt.

Idag blev det som sagt Halmstad på schemat. Inne i stan blev det lite inhandling. Hittade äntligen passande kuddfodral till vår soffgrupp i rullande hemmet blev dessa (fast ena röd och andra turkås)


Tyckte dom passar oss perfekt eftersom vi båda är lite min, mitt, din, ditt :)
Middag och glass hann vi också med innan vi ilade iväg till Intersport för inköp av rullskidor (inte till mej ifall nån undra)
När vi sen kom hem till campingen fick jag värsta suget av att jogga, så hör och häpna, jag tog på mej joggingkittet å skuttade iväg. När jag sedan kom tillbaka samma väg var det mer en dödsdans än skuttande kan jag säga. Men jag har gjort det och är i morgon välförtjänt en glass minsann :)

Nu ska jag avrunda kvällen med lite Eastenders och sedan komma isäng någorlunda i tid, så jag kan stiga upp itid i morrn! Tar tacksamt emot väckningar av alla som läser det här och har mitt nummer

Strike Im out!

/VK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar