tisdag 6 juli 2010

Trip to Skåne

Gårdagen bjöd på lite sämre väder (lite molnigt och halvostadigt bara) så vi tog en runda minigolf på campingen och sedan satte vi oss i bilen och åkte på roadtrip.

Första målet var Väla, ett köpcentrum utanför Helsingborg. Där blev det lite shopping och plankstek till middag.Är nog mätt än från den biffen :)

Sedan åkte vi in till Helsingborg och strosade runt lite i hamnen, vilka båtar vi såg...hojja den ena värre än den andra!
På hemvägen svängde vi in i Båstad och kollade in tennisområdet (det är ju damveckan denna vecka där) Ganska häftigt att se och som på alla andra ställen vi sett efter kusten är stränderna helt magnifika! Vi började fantisera om att flytta ner och öppna en strandbar, men kom sen på att vad ska man göra de 50 veckor som det inte är tennis i Båstad...?

Idag har vi inte gjort många knop. Vet inte om vi fortsätter norrut längs västkusten i morgon eller om vi stannar här till torsdag. Ska kolla vad väderrapporten säger...Försöker övertyga gubben att Ullared måste besökas och ses live, nu när vi lika är i "närheten" :) Får se hur det går med det...

Nåja nu ska jag ringa camping i Strömstad och se om/när dom kan ta emot oss och vårt rullande hem!

Livet är underbart!

/VK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar