fredag 4 maj 2012

Vart ska man åka i sommar?

Det är frågan det. Har skummat igenom campingkatalogen några varv, och verkar som att västkusten upp mot Norge dragit vinstlotten i år. Men det blir nog som föregående somrar-vi krokar på å så får vi se vart det bär.

Europa är något som också lockar, har man åkt genom det avlånga Sverige, kan man ju lika gärna fortsätta söderut. Dock är vi lite tveksamma då vi hört att det kan vara riktigt trångt på vägarna, speciellt vid vägarbeten då körfälten kan slimmas så man precis precis kan passera med en bred vagn. Hade vi haft husbil hade det inte varit något bekymmer, men de där 20 centimetrarna extra, som är gudasända när det kommer till space, kan också ställa till det när det kommer till framkomlighet.
Vad har ni andra för erfarenheter av husvagnsresor på Europas vägar? 

Vet ni att om man åker samma sträcka som vi åker från Luleå ner till Malmö, men startar från Malmö och åker söderut då är man nästan i Italien-förstå hur avlångt Sverige är.

Nåja det är ju ett tag kvar till semestern och planerna kan skifta åt både de ena hållet och det andra, innan vi krokar på och åker iväg.
Nu närmast ligger fokus på att hämta bort husvagnen från Klinten.
Om nu bara vädret kunde vara på vår sida- FÖR EN GÅNGS SKULL!
1 kommentar:

  1. Vi har ju husbil, så vet ju inte hur det är med husvagn... Men ett tips som ligger riktigt nära är Polen! Det är bara att ta färjan från Nynäshamn, Karlskrona eller Ystad. Fina stränder, trevliga städer, bra campingar (relativt enkla, men bra service ändå) och bra priser!
    http://www.freedomtravel.se/2012/04/besok-polen-i-sommar/

    SvaraRadera