onsdag 18 april 2012

Tälta med stil

Tveksamt att man kommer stöta på denna typ av tält under årets semester. I och för sig så skulle jag inte bli förvånad om denna typ av camping finns till förfogande på Böda exempelvis (när jag tänker efter så har jag ett svagt minne av att man kunde prova på det på Böda förra sommaren?)
Eller kanske Morgan och Ola-Commy (från Ullared) får upp ögonen för detta på deras resa, och tar det med sig till Boris och Ullared- skulle inte förvåna mej

Jag har väl aldrig varit ett stort fan av tältning, blött och kvavt och trångt. Men det verkar dom ju ha tänkt på i detta fall :)
Fast å andra sidan, vad är charmen? Vill man ha lyx kan man ju lika gärna ta in på hotell... Fast inte skulle jag väl säga nej om man blev erbjuden att prova-lite häftigt måste jag ju erkänna att det är.
Å jag kan tänka mej att om man tältat ett par veckor och vaknat upp i lervälling efter lervälling eller ålat ut för det kuvösliknande tältet allt för många dagar, är det nog ganska lockande att glampa för omväxlingens skull


Haha, skämt å sido, fick just en mental bild i huvudet. Tänk er familjen Johansson med 3 ungar och hundar. De anländer till campingen i senaste laget. Ungarna har den senaste timmen tjatat "är vi framme snart" och alla är hungriga och trötta...Fatta kaoset när allt ska upp...å när långtradaren med campingutrustningen ska baxa in på den kanske inte största campingtomten. Enkelheten med tältcampingen försvann som en fis i rymden, men jädrans, Johanssons campar med lyx å flärd-eller glampar som det heter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar