måndag 16 april 2012

Bejbi, man blir inte king of the slopes bara för att man gör volter i backen

Klinten som vanligt i helgen. Måste passa på att vara in i det sista, innan det är dags att docka ut.

I helgen fick vi på olika sätt komma till insikt att vi inte är 20 längre. Somliga på ett mer brutalt sätt än andra

Som den kontorsråtta jag är så innebar denna vecka fullvecka, men för Ronny som är en riktig arbetsmyra var jobbveckan inarbetad redan på torsdag så han åkte till klinten redan då. Fredagen bjöd på sollängtan för mig och skidåkning för Ronny.  I Ronnys ordlista finns det inget som heter söndagsåkning, det är allt eller inget! Å fort ska det gå!
I fredags gick det vist så fort att inte ens skidorna hängde med, bokstavligen talat. Tydligen hade det tagit tvärstopp, men Ronny stannade inte. Typ som i historierna om Pekka den dåren, fast "Ronny den dåren åkte slalomskidor, då stanna slalomskidorna men inte Ronny..."
För en gång skull är jag glad över mitt kontorsjobb, för jag hade fått panik om jag bevittnat denna flygning. Tydligen så innehöll den både kullerbyttor och frivolter- hojja!
Nåja det gick väl inte så illa, lite höftkrämpor var det enda som vittnade om hans akrobatiska äventyr. Men kanske är det dags att inse att man inte är 20 längre å vara räddare om kropp å knopp :P

För min del blev det ingen skidåkning, lördag å söndag var inte direkt solskensdagar så jag pysslade med annat istället. Söndagen var ett enda virrvarv av snöblandad sörja och stormvidar så då var man inte utanför vagnen många minuter.
Även om skidåkningen gick bort i helgen så hoppades inte after skin över. No No. Jag och Marita körde en tjej after ski och där kommer vi till min insikt. Hur tänkte jag egentligen, tror inte jag tänkte alls :/  2 timmar senare och lika många vinare senare glider (inga skidor under fötterna som sagt) vi ner till husvagnarna, något rund under fötterna. Jag kommer hem, sätter mej i förgården och försöker fokusera. Fail! Vero checkar ut innan bollibompa ens börjat! Kom tillbaka i matchen nån gång senare på kvällen, joinade de andra å tittade lite film innan det var dags att checka ut för natten.
Det var den lördan det!
Aja, vi hade kul på afterskin och jag behöver inte fundera på att party like it's 2002 igen, been there done that no need to re-do it. Nu kan jag vänta 10 år till, ta en generalfylla och inse att jag inte längre är 30....

Mådde på söndagen alldeles prima, jag gjorde ju som bort bakis känningarna redan innan jag gick å la mej för natten, fick mej en ordentlig natts sömn. Kanske man skulle satsa på compact partying även i fortsättningen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar