måndag 1 augusti 2011

På plats nummer 9 kommer Pite Havsbad

Pite Havsbad
Hotellvägen 50
941 28 Piteå, Sverige
0911-327 00
www.pite-havsbad.se

Pite Havsbad ligger dryga 1 mil söder om Piteå. Det är en stor camping med cirka 1000 campingplatser, 1 hotell och ett stort antal stugor i varierande storlekar. Campingtomterna är stora och det finns platser med allt framdraget, el, vatten, tv mm. 
Campingen håller hög standard och det finns en hel del aktiviteter för stora och små.  I hotellbyggnaden finns ett äventyrsbad och campingen ligger alldeles vid stranden. Det finns även ett utomhusbad och ett aktivitets center med restaurang, bowling, minigolf och lekland. Tror även att de har en mindre biosalong.

Det finns 4 servicehus och en kyrka på området. Servicehusen ( iaf dom vi besökte) är helt okej, kanske inte i toppklass. De är hela och rena om än lite eftersatta vad gäller upp rustning, men det är inte grisigt eller ohygieniskt. 

I det stora hela är Pite Havsbad en camping jag varmt kan rekommendera. Här finns något som passar alla, i alla väder! Och åker ni dit så missa inte att köpa en mjukglass i glasskiosken vid lekparken- de erbjuder nämligen en strössel och topping buffé- MUMS!Visa större karta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar