fredag 29 juli 2011

10:e plats i topplistan går till......


Sonjas Camping & Stugor
John Emils gata 43
387 73 Löttorp
Tel. 0485-232 12

WWW.SONJASCAMPING.SE


Campingen ligger i fin och framförallt lugn miljö! Bara ett par hundra meter till stranden- en kanonfin strand och långgrunt. Campingen ligger några km från Löttorp på norra Öland.
Servicehusen är fräscha och ett av dem är nyrenoverat och mycket fint. Cyklar finns att hyra och det finns tvättmöjligheter (för kläder)
Det finns utomhuspool på området och stor lekplats för barn ( och säkert vuxna med ) Finns även en mindre restaurang som serverar a la carte och grillmat. Minilivs också, dock med saftiga överpriser!
Trevlig personal, och Sonja kunde man se lite här och där pysslandes med något arbete. I receptionen ena dan och i traktorn nästa. Det är gott om krut i den damen vill jag lova :)

Vi trivdes i bra på denna camping, men kan inte riktigt hålla med om att den håller 5-stjärnig standard. Visst var det fräscht och fint och erbjöd aktiviteter, men jämnför man med andra 4- och 5- stjärniga campingar så höll inte Sonjas riktigt måttet. Vi saknade det där lilla extra......

Men att den fått utmärkelsen Årets Camping 2011 av SCR, det kan jag förstå. För det är en välskött och många gäster återkommer år efter år. Våra grannar hade varit på Sonjas nästan varje sommar i 30 år. Det säger väl en hel del det !
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar