tisdag 5 juli 2011

Nynäshamn levererade vad de andra inte kunde

Nämligen sol!


Vi lämnade Grisslehamn i söndags och styrde mot Eskilstuna. Väl där var vi campinglösa och kvällen var ung, så vi åkte till Västerås och snurrade där en sväng. När vi sedan skulle hitta en rastplats att övernatta på så självklart fanns där ingen. Kändes som att vi åkte runt hela Mälaren, i jakt på sovplats,  men slutade med att vi övernattade utanför Vilsta camping tillbaka i Eskilstuna.


På måndagmorgon var det ju meningen att vi skulle ta in på Vilsta, men en grå himmel, ynka 15 grader och snålblåst gjorde att vi tänkte om och ville ut mot kusten igen, där vädret skulle vara bättre


Passade på att klippa och inne i Eskilstuna och åkte sedan ut mot kusten via Katrineholm. Blev ytterligare en natt på rastplats innan vi i förmiddags checkade in på Nicksta Camping i Nynäshamn.


Å här kikade äntligen solen fram!
Dock fick vi nog campingens mest lutande plats, vi fick låna extra klossar för att få vagnen plan. Fram är stödbenen knappt utfällda och bak har vi dem utfällda maximalt + en tre fyra klossar. Kommer det regn har vi en privat vattenruschkana utanför dörren :D


Här planerar vi att stanna till fredag då vi åker mot Gålö och bröllop på Små Dalarö gård.
Har inga planer för morgondagen, men playan ligger alldeles här bredvid å det är väl dags för ett dopp i det blå (årets första)

Sweet dreams <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar