fredag 15 juli 2011

Inte så solsäkert på Öland

Men några solglimtar har vi iallafall fått vara med om.

Har nu varit på Öland i 5 dagar och har upplevt lite av varje. Bland annat har jag och Carro haft privatpass i Tai Boxning, vi har shoppat i Borgholm, besökt långe Erik och haft en hel del husvagnshäng. Krille och Carro åkte hem i går så nu är det bara jag och gubben kvar. Vi blir nog kvar till söndagIdag har vädret varit lite sisådär. Det började med strålande sol och lite småblåsigt. Vi passade på att njuta av värmen och jag njöt lite väl mkt och somnade på en filt mitt i solen. Tror inte jag brände mej, men när jag vaknade kändes det som att vakna upp efter en vild och blöt fest.

Fram på eftermiddagen fikade och surrade vi med våra grannar. Molnen hopade sig och vi flyttade in i förtältet och fortsatte fikandet där.

Till middagen åkte vi bort till Böda Sand och käkade på campingen. Det är helt sjukt mycket folk där! Tror inte jag hade pallat att bo där, vagnarna stod som packade sillar och det var allmänt rörigt.


Efter middagen åkte vi till Byrum och tittade på raukar. Vi kom precis när solen var på väg ner och det var helt magiskt vackert att se solen gå ner! Raukarna var inte så mkt att hurra för om man jämför med dem på Gotland, men vilket otroligt vackert landskap :)
Nu är det sovadags, hoppas på sol i morgon! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar