tisdag 12 juli 2011

Det blev en dag på stranden!

Har haft en kanondag idag här på Sonjas camping. Men ännu väntar vi på att upptäcka vad som gör denna camping 5 stjärnig. Visst den är fin och har allt man behöver, men vi känner inte det där lilla extra,  och en del saker är inte alls i speciellt hög standard. Duscharna är inte de nyaste laget och svårt att få en jämn temp.
När jag duschade iag var det antingen kokhett eller iskallt, inte bra alls. Och bastun var inget att hurra över heller, fast det kanske beror på att här i södra delarna av vårt land har dom noll koll på bastubadande i allmänhet så man kankse inte kan förvänta sig annat heller. Men som sagt så undrar man vad som gör detta till en 5 stjärnig camping?

Vad har vi pysslat med idag då? Ja vi tränade i morse som jag skrev om i tidigare inlägget. Efter det har vi solat och myst på stranden, strosat runt i området och ätit gott. En 5 stjärnig semester dag helt enkelt :)

Efter att ha ätit go grillat made by gubbsen, tog vi bilen ut till Böda- så nu har man gjort det åxå! Blir eventuellt att åka tillbaka i morgon och uppleva det på dan åxå..Det är stoooooooort och nästan lite överdrivet hypat, men men vem kan låta bli att älska Böda?

Nu är det sängen som gäller- måtte vi slippa ovädret som är på intågande!LAV ÄND PIS <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar