torsdag 22 juli 2010

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Det får sammanfatta gårdagen!
Tillbringar nu vår sista semestervecka på Piteå Havsbad. Kom hit i förrgår och igår hade vi vänner på besök, som stannade på middag och trevligt surr till sena kvällen. Mycket trevligt!

När dom åkt, ja då bryter helvetet lös. Helvetet i form av en rygg som totalt krampade ihop! Jag kunde inte stå, sitta, ligga, eller gå. Blev yrslig och spydde. Slutade med att Gubben fick köra in mej till akuten mitt i natten. Väl där kunde de inget mer göra än ge mej smärtstillande och muskelavslappnande. Framåt 3 tiden kunde jag somna (varit uppe och spytt en gång innan jag somnade helt)
Nu mår jag betydligt bättre, kommer nog kunna vara lite aktiv idag så får se vad som händer och sker.. Catrine och Oscar kommer kankse ut hit och hälsar på oss idag-har ju inte träffat dem på hela semestern:(

I övrigt så har det inte hänt så speciellt mycket. Oaff gick till final mot ett ryskt lag så dom spelade sista matchen i söndags eftermiddag. Tyvärr förlust, i straffomgången, så det var en jämn final!
Åkte neråt på måndag eftermiddag, skulle till Byske, men där var det knökfullt så tillslut hamnade vi här på Piteå Havsbad.

Hoppas på bättre väder idag, har regnat hela gårdagen!

Over and out, screem and shout

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar