fredag 16 juli 2010

Forza Forza Forza

Just hemkommen från fotbollsmatch. Midnattsolscupen är igång och det har gått bra för OAFF. Vinst mot Sunderbyn med 2-1 och, efter många om om men, vinst mot norska Kirkenäs. Det såg mörkt ut, trots midnattsolsljus, ända fram till slutminuterna då gubbarna lyckades peta in 1-1 och minuterna senare avgöra med uddamålsvinst. Härligt! Kvartsfinal i morgon.

Annars har det inte varit mycket action idag. Igår kväll/natt var vi och fiskade i älven. Ingen större fångst blev det, men en och annan liten firre nappade dock.

Är kvar här i Korpis till söndag. Sista semesterveckan nästa vecka :( Hojja tiden går fort, känner mej inte manad att gå tillbaka till jobbet. Hade gärna gärna haft mera ledigt. Nåja ska inte börja gräma mej än, har ju som sagt en vecka kvar att njuta av ledigheten.

I morgon ska jag försöka övertala gubben att vi ska åka till Överkalix och gå på marknaden som är där, om vädret är under kontroll, annars blir det nog en lugn dag i morrn med. Kanske åker och tittar lite fotboll.....

Nu ska jag varva ner och sen dejta kudden!

Dagens konstatering:
"Dom verkar ha många utlänningar i motståndarlaget"
En observant matchrefererare, om det Norska laget

Och....
"Här skjuter vi sådana som låter som ni"
Syftade på renklockorna som norrmännen slungade med när Kirkinäs gjorde mål.


/VK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar