lördag 6 december 2014

För 1 år sedan.....

...ungefär skrev jag följande inlägg. Story of stuff... Hade jag för 1 år sedan tittat fram 1 år i tiden och sagt till mig själv hur livet skulle se ut den 6:e december 2014, hade jag gott skrattat åt mig själv och sagt nå inte...!

Men faktum är att 2014 med största sannolikhet kommer gå till historien som det mest händelserika året av alla år, alla kategorier.

Det som de flesta sprider ut på flera år, har vi lyckats klämma in på ett och samma år...bara husköp som inte hinns med :)

Här har ni den helt klart bästa, viktigaste och största händelsen som jag aldrig för 1 år sedan kunnat tro, att jag idag 1 år senare här och nu skulle presentera vår son Arne som föddes den 24 september kl 05.30
Vår stora skatt och hjärtas glädje. Lyckan att få ha honom i våra liv är obeskrivlig!


2 kommentarer:

  1. Härligt! Grattis! Ja livet är spännande, man vet inte alltid var man hamnar eller vart man är på väg :)

    SvaraRadera
  2. Varmt grattis! Min man och jag gjorde en liknande "resa" för 11 år sedan :-)

    SvaraRadera