torsdag 24 juli 2014

Några dar i stugan och diamantfirande

Har flytt från värmen och kuvösen i Sunderbyn och spenderat några dagar i stugan utanför Rosvik.
Värmen var oundviklig även där, men helt underbart med bad bara på några fotsteg bort.
I tisdags var vi en sväng ut med båten och hittade en " egen" strand.  Vi hann dock bara bada som hastigast innan oroliga moln verkade komma mot oss. Vi åkte hem med hopp om lite blixtar och dunder, men vi fick enbart känna på två små små regndroppar. .kändes nästan som ett litet hån från vädergudarna...
Onsdag bjöd på rekordvärme,  men med välbehövliga svalkande (ibland) vindar.
Lucas, systersonen, som syns på bilden uppe till vänster har varit min väckarklocka och kan man få ett bättre uppvaknande än av en solstråle som smyger in och meddelar att det är dags att stiga upp.
Han har många funderingar och teorier om vad som händer i magen min. Han hade tillexempel snappat upp att giraffers magar är uppdelade i en del där bäbisen är och en del där maten är och trodde att det var nog samma med min mage....annnas skulle  väl Arne simma omkring bland matresterna. Och kissar och bajsar Arne där inne?  Har Arne åxå vaknat nu och så knackar han på magen för att kollaPå kvällen åkte vi in till stan för att fira farmor och farfar som nästa vecka firar 60årig bröllopsdag! Imponerande samling år som gifta! Tror det idag är svårt att lyckas gå ihop till diamantbröllop även om man håller ihop....tiden räcker nog inte till. Måste ändå kännas rätt häftigt att 60 år senare sitta samlade med barn, barnbarn, barnbarnsbarn och respektive och få dela detta jubileum...Häftigt bara för en själv att få fira någons diamantbröllop :)


Idag har det inte hänt så vansinnigt mycket spännande. Njutit av lugnet och försökt att inte klaga på värmen... men med en växande mage och en gosse därinne som lever om och en begynnande vätskeansamling i fötterna, tycker jag att jag har en viss rätt att klaga- iaf lite grann ;)

Storfiskarna H och H ( kusinbarnen ) fick en imponerande skörd abborrar i mjärden- 31 baddare om jag inte minns fel. Blev lite mer än de mäktade med, men dom kom på idén att erbjuda stuggrannarna en påse abborre till förmånligt pris. ..tror dom lyckades kränga halva fångsten iaf- affärssinnet är det inget fel på hos dessa pojkar!3 kommentarer:

  1. Ja eller hur! Fick rapport från stugan att de även denna vecka fått gå runt å sälja bland grannarna :)

    SvaraRadera
  2. What is the best sports betting app? | DrMCD
    The best sports betting apps are now available in our list of the best in sports betting. 출장샵 They include sports wagering, 광주 출장마사지 It also 시흥 출장샵 offers 하남 출장마사지 the best 울산광역 출장샵

    SvaraRadera