måndag 30 september 2013

Allt på en gång

När vi drar igång projekt, så gör vi det ordentligt på en gång!

Denna gång är det göraomlägenheten projekt som står på schemat och jag tog mig an köket medan Ronny satsade på vardagsrummet och teknikskifte

Sovrummet lämnar vi till senare

När vi flyttade in i lägenheten 2011, bytte vi ut nästan alla möbler och av någon anledning föll vi för bruna och svarta pjäser.
Det var inget fel med det, rent funktions och stilmässigt....men vartenda litet damkorn syntes! Vi torkade av ytorna och efter 2 minuter var det damm där igen. Man fick gå och torka hela tiden.
Jag har stört mej på detta huuuuur länge som helst känns det som! Och när  Ronny slutade veckopendla efter semestern, började även han bli less.

Så vi drog till Ikea med en inköpslista helt i vita kulörer. Det enda fattades när vi kom fullastade tillbaka var ett köksbord, som var slut på lager. Lät grejorna ligga ouppackade i garaget tills vi fått iväg de gamla möblerna och här är vi nu, mitt i ett projektkaos.
Ronny håller på förfullt med parabol montering och kabel dragning (tar sin lilla tid) Ny Tv är monterad och ny tvbänk är på plats. Högtalare och förstärkare inkopplad, det börjar likna nått nu :)

Köket är helt dock färdigt ( i stort sett iaf )
Blev grymt nöjd!
Bordet köpte vi på blocket och jag har klätt om stolarna. Är inne i en retroperiod vilket kanske syns
Vad tycker ni?

Gardiner ska hängas upp och en matta och taklampa saknas-kommer bli kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar