söndag 3 mars 2013

Sportlovslyx!

Denna vecka har vi haft sportlov här uppe i Norrbotten och mitt sportlov har verkligen varit lyx a la lyx helt igenom!
För det första så har jag haft förmånen att kunna ha sportlov, för det andra har jag förmånen att tillbringa det i husvagnen med skidbacken alldeles utanför! Men det lyxigaste av allt med detta sportlov var att jag fick tillbringa det med min systerson Lucas, 6 dagar med slalom, mys och bus-lyckliga jag!

För Lucas var det inte bara premiär i vår husvagn, utan även premiär på slalomskidorna! På måndag förmiddag kämpade han sig svettig med att lära sig stå, gå, bromsa och svänga med skidorna och efter 5 dagars slalomskola dundrade han ner för backen helt själv och upp sedan i liften och en moster med hjärtat i halsgropen! Men det gick kanonbra! På fredag eftermiddag var det två grymt nöjda och stolta sportlovare som styrde ner mot kusten igen. Och den yngre av oss har nog allt vuxit ett par centimetrar denna vecka :)

Måste säga att om det är något Storklinten är bra på så är det barnaktiviteterna, skidskolor med fantastiska lärare och barnafterski på eftermiddan. Och med pulkabacken alldeles utanför husvagnen är det aldrig brist på leklust. Det var bara för Lucas att klä på sig och springa ut och komma och gå lite som han ville-helt perfekt!

Och som pricken över I:et hade vi otroligt tur med vädret- bara en enda dag med dåligt väder!


Klarblå Himmel!


Laddar upp med grötfruost

Första passet på skidskolan


Nöjd kille!


2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt när vädret är så finat att man kan njuta av lite sol också. Vi hamnade i Arvidsjaur istället. Vi tänkte dock åka förbi storklinta, hos våra vänner som står där....men det blev tyvärr inte denna helgen. Fin helg har det varit, och verkar ska fortsätta.:)

    SvaraRadera
  2. Hej, jag har precis börjat blogga om vårt campingliv och då blir man ju nyfiken på andras ;-) Roligt att hitta hit. Ni verkar ha ett väldigt aktivt campingliv, både sommar och vinter. Ska bli intressant att följa er. Hälsningar Ann-Charlotte som bloggar på http://campingfamiljen.blogspot.se/

    SvaraRadera