lördag 4 augusti 2012

I helgen har Sollan haft semester

Sollan (husbilen) har fått stå stilla i helgen. Vi tyckte hon behövde lite semester från vägarna :)
 Här i huset har det varit allt annat än stilla semester! Tjuvstartade helgen redan på torsdagskvällen med ett halvblött besök för mej (Vero) på Lulekalaset, en årlig återkommande gatufest här i stan. Började efter jobbet med en tjejkväll hos Catrine och som vanligt när vi två är i farten går tiden så fruktansvärt fort.
Såklart fick vi powerwalka in till festivalen för att inte missa bandet RajRaj bands spelning! Gick därifrån med kramp i magen efter allt skrattande!
Det är nog mest humorn mellan låtarna, som gör att man bara inte kan låta bli att gilla denna högst orginella uppsättning herrar!
Mötte upp med Ronny och hans syster med familj och gick till ett öltält och släckte törsten lite. När kylan blev för påtalig och Catrine och Maria (Ronnys syster) gjort slag i saken och åkt värstingkarusellen, gav vi upp och åkte hem.


Kan motvilligt erkänna att trötthet präglade fredagsförmiddagen för fröken Veronica. Nog för att det var en lugn tillställning kvällen innan, men det blev en alldeles för sen sänggång!
Piggnade till på eftermiddagen och efter en lättare middag åkte Ronny och jag in till stan för att möta upp Maria, Peter och Agnes och tillbringa kvällen med dem på deras båt. Vi blev upphämtade i hamnen och körde sedan ut en liten bit på fjärden. Där satt vi sedan hela kvällen och stornjöt av sol, skvalpande svallvågor och en hel del musik!
Hehe kanske nästa mobila hem blir en Orrskär? Man ska aldrig säga aldrig... :D

När vi hoppade av båten och kom i land, tog jag taxin hem och Ronny gick in på Kalaset. Grymt nöjd med mitt val att avsluta kvällen där och då- hade med största säkerhet inte pallat med två sena nätter, dessutom med tillbehör :S
Idag har vi varit i Piteå och gått på Noliamässan. Åkte strax efter lunch så det blev inte så många timmar inne på mässområdet. Dock hann vi med att köpa ny soffa (oops!?). Jag har ju tjatat på Ronny i flera år att vi behöver en större soffa, å äntligen fick jag min vilja igenom! Och bäst av allt, förutom ett kanonpris, så får vi den redan nästa vecka!
Passade även på att besöka husbilsklubbens monter och skrev in oss som medlemmar, är vi nu helt invigda som husbilsare?
Vi ska åka dit igen nästa helg och då vara hela helgen i Piteå. Då blir det mer tid att knalla runt på mässområdet :)
Har idag också, av min älskade sambo, fått min födelsedagspresent-ett nytt fiskespö! Nu jädrar kommer ni inte undan era laxdjävlar :D För nu kommer Vero, utrustad till tänderna!

Nu är det dags att avsluta denna dag med en film. Ronny ska bara sno datorn en stund och beställa dekaler till Sollan-vad tror ni det kommer stå?

Ha de gött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar