måndag 2 juli 2012

Vilken dag-det mesta gick snett

Idag var planen att åka med tåget över till Köpenhamn. Men vi hamnade på villovägar bland Malmös skoaffärer (nej det var inte mina fötter som bytte hölje) och apotek (skavsårsplåster). Dessutom var en massa tåg inställda så vi får ta Danmark i morgon istället.
Okej tänkte vi, å bestämde oss för fotboll istället. Vi köpte biljetter via ticnet och hör och häpna, ticnet gör det igen!
Tänker inte vidareutveckla, men det blev ingen fotboll och 500 spänn rätt ut i havet! I morgon ska pajasföretaget få med mej att göra, de vill jag lova!
Kvällen avslutades med minigolf och för husfridens skull fick Ronny vinna- jag minns så väl hur han för 2 år sedan tacklade förlusten, inget man vill uppleva igen :P

För övrigt är campingen helt okej, men tråkigt och läskigt att våra grannar natten till idag hade inbrott och blev av med det mesta av värde. De var dessutom hemma och låg och sov- creepy!
Vi funderar på att ta fram dammsugare röret och ha som skyddsvapen ifall det kommer besök hit!

Vädret har åxå varit helt okej idag och i morgon hoppas vi på lika bra om inte lite bättre :)

Ang bilden nedan- inga konstigheter med Polisen, de är bara Black Army på besök här nere i Skåneland!

Ha de gött, vi höres!

1 kommentar:

  1. Det är ju typiskt att allting ska gå fel samtidigt! Men sen får man väl hoppas att man har det gjort ;) Sen kan det bara bli bättre! :)

    SvaraRadera