tisdag 17 juli 2012

Till fjälls!

Nu har vi vandrat uppåt en bit i landet och hunnit med Karlstad, Leksand, Siljan, Mora och så nu har vi landat på Sörälvens fiskecamping utanför Idre!
Är hur mysigt som helst, bara några steg i från forsen. Vi har varit å provat fiskeutrustningen lite nu i kväll, men det nappade inget. Men vi kom hem med lika många drag och flugor som vi åkte hemifrån med-det brukar höra till vanligheterna att jag blir av med ett eller två linor. Såklart är det storbaddaren som nappat och som sliter med sej hela linan :D

Som sagt så har vi avverkat halva Dalarna sedan i söndags. Men från Karlsborg styrde vi mot Örebro. Vi tänkte ta in på Gustavsvik, men det hade regnat så sjukt mycket att de få lediga platserna var rena lervälingen!  Åkte då vidare mot Karlskoga, hittade ingenstans att stå för natten så vi åkte vidare till Karlstad. Ikea parkeringen fick bli värd för oss över natten. Under söndagen åkte vi runt i Karlstad och kikade efter friluftsbyxor- alltså riktiga skogsmullebrallor. Dock utan lycka :(
Framåt kvällen anlände vi till Leksand. Blev bara 1 natt där, regnet bestämde att vi skulle dra vidare. Vi hamnade i Mora och mötte upp med Ronnys kompis och hans tjej som var på bilsemester.
Kvällen bjöd på bowling, middag och brädspel-en kul kväll helt enkelt!

En morgontrött lite halvtjurig Veronica och en munterheten personifierad Ronny såg morgonens ljus (eller icke ljus, regn som vanligt), packade i hop husbilen och åkte mot Idre och fjällen!

Puh, tror jag fick med allt och i rätt ordning. Så här på 4:e veckan är man lite förvirrad och det blir lätt att man blandar ihop var man varit, med var man tänkte åka och det blir ett enda virrvarv i skallen.

Nåja vi kan ju då inte klaga på att vi inte sett nånting- De enda landskapet vi inte har eller kommer besöka denna sommar är Bohuslän och Gotland, alla di andra har vi bockat av på listan!

Nu släng i säng med oss! I morgon ska schtoor bracka laxen fiskas in!


Utsikt över siljan!

Nipfjället-helt magiskt

On top of the world


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar