söndag 29 juli 2012

Som man bäddar får man ligga

Hemkommen och vinkat av Ronny :/
Helgen på Piteå Havsbad har varit kanon. Och vi hade dessutom tur med vädret!
När vi riggat upp bostaden på fredag kväll gick vi till Skeppet och körde en match bowling. Självklart tog jag hem segern-kan dock villigt erkänna att ingen av oss var speciellt bra, men jag var minst dålig :)
Lördagen bjöd på strålande sol och ett besök in till staden. Promenerade runt på festivalområdet en sväng. Folk överallt!
Till middag blev det grillat och det gick faktiskt att sitta ute å äta utan att frysa, tror inte vi upplevt detta på hela sommaren. Sedan gick vi till några klintenkompisar och satt i deras förtält och surrade, spelade kort och släkte törsten. Kvällen avslutades långt in på natten på puben och nog var man törstig allt :D

I morse när ögonen öppnades var man allt annat än törstig. Hojja att man inte lär sej. Var väl inte sååå farligt bakis, men det känns helt klart att man varit i farten kvällen innan :S
Nåja vi checkade ut och gick sedan till Skeppet och käkade lunch. Innan vi åkte hemåt körde vi final i säsongens minigolfkamp- trodde jag! När jag efter spelad runda stod som segrare ändrades visst reglerna och tydligen så är det inte färdigspelat?
Behöver jag nämna vem som kom på de nya reglerna ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar