tisdag 19 juni 2012

Tur eller otur...vet inte vad jag ska tycka

Våra semesterplaner såg i helgen ut att kunna gå åt skogen, eller skjutas fram en aning. I söndags åkte jag till jouren med vad jag trodde ryggkramp på grund av stök och bök under lördagen. Men det visade sig vara en inflammerad gallblåsa och jag blev inlagd.
Min första tanke (förrutom att jag nog dör snart) var varför skulle det komma nu, veckan innan semester och när det finns hur mkt som helst som måste fixas med, å tänk om vi är tvungna att senarelägga semestern? Nästkommande tankar var väl mer eller mindre nära döden tankar-fy satan så ont jag hade, går inte att beskriva.
Nåja fick operera bort gallblåsan i går och har nu fått komma hem. Mår bättre än väntat och kommer inte behövas något återbesök då stygnen försvinner av sig själv så småningom. Semester är alltså inte i farozonen *peppar peppar*
Fick också lite av en uppenbarelse under dessa smärtsamma dagar och det är att jag mer än gärna fortsätter betala skatt- vi har helt fantastisk sjukvård i detta landet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar