måndag 15 augusti 2011

Nolia och Umeå

Helgen är avklarad och inga större utgifter rikare är vi *PUH*

Anlände sent på torsdag till Umeå och i ren vinterkyla parkerade vi in oss på campingen! Fredagen bjöd som tur var på varmare väder och riktigt behagligt Noliaväder, inte för varmt, men varmt nog att gå i kortärmat.

Blev inte några större inköp, tack och lov. Men vi har kollat en hel del på husvagnar inför nästa byte, förmodligen nästa år. Vi har insett att vi borde ha köpt en större vagn än den vi köpte förra året.  Både jag och sambon föll pladask för en Adria! Måste säga att dom verkligen har shejpat upp sig de senaste åren. Jag har inga som helt tvivel på att vi skulle klara en smällkall vinter i Klinten med en Adria Alpina! Inför 2010 sattes det in tjockare golv och väggar. Vagnarna har alkochassi, precis som storebröderna. Planlösningen finns det ingen som kan matcha, och den är grymt prisvärd. 

En av våra grannar på campingen hade precis en sådan vi tittat på och de hade vintercampat utan problem (man måste ju kolla med riktiga människor och inte bara lita på vad säljaren säger)

Ska bli spännande och se vilken nästa vagn blir.

Jag skulle även vilja köpa ett gammalt vrak och renovera upp det och göra den precis som man vill. Jag har läst en del bloggar om andras husvagnsprojekt och jag blir grymt sugen på att ta mig att ett eget projekt. Tänk vad kul att bygga något från (nästan) ingenting!

Nu är det många vanliga arbetsveckor som väntar innan man kan ge sig ut på äventyr igen. Kanske åker vi på en kortare utflykt med vagnen till helgen, men vi får se vad väderprognoserna sägen innan vi bestämmer något. Men om det blir att åka så bär det av till Stenträsk med några ur klintengänget. 

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar