lördag 26 juni 2010

Förberedelser snart sticker vi-husvagn 2010

I kväll är förhoppningsvis sista kvällen i lägenheten och att vi i morgon kommer oss iväg på efterlängtad semester. I år blir det västerut, då vi var på östkusten förra sommaren.
Var vi landar och när vi kommer hem är inte bestämt än, vi får se vad vi känner för helt enkelt. Det är det som är de mysiga med husvagn är ju att man inte behöver bestämma i förväg var man vill semestra. Man tar helt enkelt dagen som den kommer!

R har hållit på hela veckan med att fixa och trixa i vagnen. Han har monterat nya spots i "vardagsrummet", sattit upp led list åxå så det blir mysbelysning. Själv fixade jag nya gardiner och klädde om sänggavlarna för någon helg sen-blev riktigt snyggt. Vi har verkligen satt vår egen prägel på vårt rullande hem- Ska bli spännande att se hur det blev med lamporna! Nya dynor är åxå beställda och nya mattor :)

Har inte börjat packa kläder och sånt ännu, det får vänta till i morgon. Men allt annat på min lista är så gott som klart. Hoppas R kan koppla på och köra ner snart han åxå- känns lite taskigt att han får göra grovgörat och jag får göra det lätta, men men han är ju en fena på att meka och fixa, så hade nog inte kunnat bidra med något grovgöra i vilket fall som helst.

Nu ska jag ta ett glas vin, sätta mej på uteplatsen och lyssna på sommaren, innan det blir att hoppa i säng

Håll tummarna att vi rullar iväg imorrn allihop!

Kram V

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar